Αρχική Σελίδα
 
Sunset Tours
 
  Ποιοί είμαστε

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 

Η Sunset Tours
είναι δυναμική εταιρεία η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την μεταφορά Τουριστών και Ανθρώπινου δυναμικού.

Η ανάπτυξη που κατορθώσαμε από τα μέσα της δεκαετίας του 70 είναι τέτοια, ώστε σήμερα ο στόλος μας να αποτελείται απο αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών για την Ελλάδα και το Εξωτερικό με χωρητικότητα από 10 έως και 75 θέσεων σε ότι αφορά την ποιότητα στις υπηρεσίες.

Η εμπειρία μας στην τουριστική ανάπτυξη δηλώνει επιτυχή και ενεργή παρουσία στο τομέα διοργάνωσης ταξιδίων. Να είστε βέβαιοι πως η Sunset Tours αντιπροσωπεύει αξιόπιστη επιλογή για οποιεσδήποτε απαιτήσεις μεταφοράς.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Η εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό το οποίο έχει αναλάβει την δέσμευση σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσίων, την ασφάλεια και την τελειότητα στις μεταφορές.
Στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένη ομάδα μηχανικής υποστήριξης, καθώς καιι έμπειρους οδηγούς οι οποίοι εγγυούνται στο επιβατικό μας κοινό ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι.

ΑΝΕΣΗ 

Το σύνολο των οχημάτων μας αποτελείται από τα πιο σύγχρονα Μοντέλα της SETRA, MERCEDES και NEOPLAN με πλήρη Κλιματισμό, εξοπλισμένα επίσης με κινητά τηλέφωνα και GPS καθώς αναπαυτικά καθίσματα, μεγάλα πανοραμικά παράθυρα, τηλεόραση, DVD, CD Player, τουαλέτα και ψυγείο..
ΕΥΕΛΙΞΙΑ  

Η άριστα οργανωμένη υποδομή τόσων ετών υποστηρίζει αλάνθαστα την επικοινωνία μεταξύ των κεντρικών γραφείων, της τεχνικής βάσης, των οδηγών, των συνοδών και πελατών.
Μέσω συχνών αναβαθμίσεων ή ακρίβεια και αξιοπιστία είναι εγγυημένες, με υπηρεσία 24ωης βάσης. Τα γραφεία μας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με υπαλλήλους και πελάτες.
Μαζί με τον ιδιόκτητο στόλο πολυτελών και σύγχρονων οχημάτων διαφόρων χωρητικοτήτων μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αυτονομία και άρα την ευελιξία οποιουδήποτε είδους μεταφορικής ανάγκης.

© 2010 Sunset Tours
 


home top